A Roxfort Expresszel menekítettek ki egy vadonban rekedt családot

  A Roxfort Expresszel menekítettek ki egy vadonban rekedt családot

   

  A Harry Potter-filmek Roxfort Expresszeként híressé vált Jacobite gőzmozdony érkezett egy vadonban rekedt hatfős család segítségére a skót felvidéken. Jon Cluett, felesége és négy gyerekük az Eilt-tó partján pihentek egy házikóban, amikor péntek reggel arra ébredtek, hogy egy hatalmas vihar elsodorta a kenujukat, írja az MTI. A családnak több kilométert kellett volna megtennie a mocsaras tájon, hogy visszaérjen az autóhoz, ezért Cluett felhívta a rendőrséget, hogy megkérdezze, van-e bármilyen mód a kimenekítésükre.

  "Megbeszéltük a következő arra járó vonattal, hogy vegye fel magukat és nem fogják elhinni, de épp a Roxfort Expressz lesz az. A gyerekei imádni fogják" - idézte fel Cluett a rendőr szavait, hozzátéve, hogy 6 és 12 év közötti gyerekei nagyon szeretik a varázslótanonc kalandjait.

  Fotó: Phil Scott / Wikipedia

   

  "Ismerik a Harry Potter-filmeket és tudják, hogy a skót felvidéken forgatták őket, de csak a vonat megérkezésekor állt össze a kép a fejükben" - tette hozzá Cluett, aki a közép-skóciai Stirling egyik templomának lelkésze.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!