Minden gyerek mozdonyra ülhet ezen a hétvégén

  Minden gyerek mozdonyra ülhet ezen a hétvégén

   

  Apró sínpályákon suhanó dízel-, elektromos- és gőzmozdonyok kicsinyített mását csodálhatják meg a gyerekek ezen a hétvégén a Vasúttörténeti Parkban, az Európai Kerti Vasutak 11. Találkozóján.

  Fotó: MÁV Sajtó

   A rendezvény minden évben hatalmas sikert arat, hisz a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbeutazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti pályát.

  Az Orient csarnokban különböző, a környező országok járműveit élethűen visszaadó modellvasutak várják az érdeklődőket, sőt egy legókockákból épített terepasztalt is felfedezhetnek a szemfülesek - derül ki a MÁV közleményéből.

  Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja a fentiek mellett más érdekességekkel is szolgál, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon. A rendezvény szeptember 16-án illetve 17-én délelőtt 10-től este 18 óráig tart nyitva. Bővebb információt a programokról itt talál.

  Legutóbb május közepén rendeztek hasonló kaliberű eseményt a Vasúttörténeti parkban, Gőzmozdony Matiné címmel - várhatóan ez a mostani hétvége is hasonló élményeket tartogat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!