Szentendre éjjel-nappal nyitva lesz a hétvégén

  Szentendre éjjel-nappal nyitva lesz a hétvégén

   

  Augusztus 25-től három nap is lesz, amikor szentendrei házak, udvarok kapuit tárják szélesre a városlakók: a látogatók 33 helyszín 85 programja közül választhatnak. Ehhez kapcsolódik a GastroArt Szentendre programsorozat, melynek során 11 cukrászdában és vendéglőben kóstolhatják a helyi cukrászok, séfek alkotásait.

  Lesz itt interaktív képvetítés, amikor bárki 20 képet vetíthet, egyenként 20 másodpercig úgy, hogy közben mesél is róla: pénteken 21 órakor az Édeni Édességek Udvarán. A látogatók hallhatnak majd régihangszeres zenekart, hamisítatlan new orleans-i blues-t, de lesz filmvetítés és bábszínház is.

  Fotó: Szentendre éjjel-nappal nyitva / Facebook

  „Újratöltik" a szentendrei Lakástárlatot: amatőr és profi kortárs képzőművészek helyezhetik el alkotásaikat a Lakástárlat udvaron szombat délután 16 órától. Mindegyik este Mondvacsinált Utcai Fesztivál magyar és belga sörremekekkel, szombat este pedig Szóvihar Lackfi János költővel.

  Fotó: Szentendre éjjel-nappal nyitva / Facebook

  Jegyek elővételben a szentendrei Tourinform irodában, illetve a jegy.hu portálon kaphatók, de természetesen a helyszínen is lehetséges lesz majd jegyet venni. Egyes programok férőhelye korlátozott. Részletes programfüzet itt található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!