Megjelent a Cartographia hiánypótló kerékpárostérképe a Balaton keleti részéről

  Megjelent a Cartographia hiánypótló kerékpárostérképe a Balaton keleti részérő

   Az ország legnépszerűbb kerékpáros úti céljáról, a Balatonról jelentetett meg kerékpáros térképet a Cartographia Kft..

  A kiadvány a kiadó Aktív térkép sorozatának legújabb tagja, azaz hangsúlyosan jelenik meg benne az, amire minden bringás turistának szüksége van: például a kerékpárutak, kerékpározható utak, szervizek, tanösvények, kalandparkok, horgászhelyek, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A Balaton I. Keleti rész című térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra. A második rész megjelenése, ami az ettől nyugatra eső területet fogja ábrázolni, 2018 tavaszára várható.

  A térkép jó segítség lesz feledhetetlen kalandokhoz a Balaton körülTamas Varga - Hungary / Flickr.com

   A térkép 12, különböző nehézségű kerékpártúrát és egy gyalogtúrát is javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve, a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, útvonal ismertetővel szerepelnek.

  A térkép különlegessége, hogy a hátoldaláról QR-kódokon keresztül elérhető digitális tartalmak kiegészítik a papírtérképet olyan fontos információkkal, amelyek nem férnének rá, de mégis elengedhetetlen részei az utazás megtervezésének.

  Így aki a térképet kézbe veszi, megkapja hozzá a Balatoni Bringakörút részletes leírását rengeteg tippel, látnivalókkal, képekkel; az összes ajánlott túra leírását letölthető útvonallal; a Balaton körüli strandok legteljesebb listáját interaktív térképen és a tó körüli kalandparkok, víziparkok, gyerekekkel látogatható helyek gyűjteményét is.

  Kellően izmos lábbal a Csobánc hegyre is feltekerhetünkFlickr.com

   A térkép mögötti digitális tartalmakat a Cartographia aktív szabadidős portálja, a funiQ.hu szolgáltatja.

  Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben is használható, nem kell félni attól, hogy elázik. Bátran lehet rá rajzolni is (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen.

  A sorozatban korábban már megjelent: Tisza-tó, Dunakanyar, Fertő tó, Budapesttől délre.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!