Fény-Vár lesz a Víz, zene, virág fesztivál fénypontja

Fény-Vár lesz a Víz, zene, virág fesztivál fénypontja.

A legkedveltebb hazai előadókkal, ingyenes vidámparki gyermekjátékokkal, tűzijátékkal, borudvarral és országos strandröplabda bajnoksággal vár minden érdeklődőt június 23. és 25. között a Víz, Zene, Virág Fesztivál – írja az MTI.

Természetesen ennél mozgalmasabb képeket készíthetünk majd a Várról a fesztivál idejénFotó: Andrási Zsolt / Flickr.com

A fesztivál minden korosztálynak kínál szórakozási lehetőséget. Öt színpadon lépnek fel a legkedveltebb hazai előadók, többek között a Karthago, Majka & Curtis, a Bikini, a Ghymes, az Anna and the Barbies, Pápai Joci. A legkisebbeket kézműveskedés, állatsimogató, interaktív tudományos játszóház várja, valamint tíz helyszínre vidámparki eszközöket telepítenek, amelyek térítésmentesen vehetők igénybe.

A legnagyobb látványosságnak a Fény-Vár ígérkezik: a Zsigmond-kori várat színes fényekbe öltöztetik és a vár tó felőli oldalán, zenére változó fényekkel megfestett szökőkutat alakítanak ki. A Kastélytéren díjazott magyar természetfotókon mutatják be a víz változatosságát, szépségét és olykor drámai megjelenését.

Idén is megrendezik a korábban népszerű programokat, így lesz lampionos vízi karnevál, sárkányhajó regatta, vitorlás verseny, légi parádé, tűzijáték, virágkötészeti kiállítás, borudvar, valamint kirakodó- és kézműves vásár.

Food truck-ok is lesznek a fesztivál ideje alattFotó: Víz Zene Virág Fesztivál / Facebook

A fesztivállal egy időben tartják az Országos Strandröplabda Bajnokság döntőjét az Építők Parkjában kialakított négy új pályán. A dobogós helyekért vívott meccseket vasárnap 12 és 15 óra között játsszák.

A rendezvényen idén is ingyenesen vehetnek részt azok a nagycsaládosok, akik előzetesen regisztrálnak a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapján. A rendezvényről további információk a honlapon olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek