Mától szavazhat, hogy világelső lehessen Miskolc táncoló múzeuma

  Ma délután két órától indul a Museum Dance Off 4 döntő, amelyen a világ legjobbja lehet a miskolci Herman Ottó Múzeum.

  2017. május 3-án 17 590 szavazattal bebizonyította a Herman Ottó Múzeum, hogy videója Európa legjobbja lehet. Május 9-én pedig kiderül, hogy az intézmény lesz-e a világcím birtokosa. Ahhoz azonban, hogy világversenyt nyerjen a múzeum, minél több szavazatra van szüksége. A cél körülbelül 80 ezer szavazat megszerzése, a tavalyi nyertes legalábbis ezzel a számmal győzött.

  A döntőben három másik intézménnyel mérkőzik meg a miskolci: egy amerikai, egy kanadai és egy ausztrál múzeummal. A múzeum dolgozói nagyon büszkék arra, hogy az első magyarországi, sőt közép-kelet-európai múzeumként nevezhettek a versenyre - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

  A nagy eseményre a múzeum egy figyelemfelkeltő szavazásindító bulit is szervez 13:30-tól a főbejárata előtt, amelyre minden lelkes rajongót szeretettel várnak. Ezen a bulin adják le a jelképes első szavazatot is pontosan 14:00 órakor, és arra bátorítanak mindenkit, hogy kövessék a példájukat. Szavazni ezen az oldalon lehet, hétfő délután két órától kedd délután két óráig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!