Ilyen az, amikor a Hennessy konyak megnyeri magának a leghíresebb filmrendezőt

A bámulatos reklámfilmet, aminek a képivilágát minden mozirajongó felismerné akkor is, ha nem tudná, hogy Ridley Scott rendezte, 2019. február 11-én tették fel a Youtubra és azóta több mint 113 ezer megtekintése jött össze. A The Seven Worlds (A Hét világ) című négy perces filmet a Hennessy konyak rendelte meg és ki tudja hogyan, de rávette az Alien filmek, és a Szárnyas fejvadász rendezőjét, hogy repítse el a nézőket a Hennessy X.O hét elkülöníthető ízjegyének világába.

Hogy a koncepcióval ki állt elő előbb azt nem tudni pontosan, de az eredmény szó szerint Oscar díjas lett, legalábbis átvitt értelemben. Ugyanis a „Hőség" világában Oscar szobor jellegű óriások is feltűnnek, és a reklámfilmet a díjkiosztó gála szüneteiben vetítik majd 2019. február 24-én.

A világ legkedveltebb konyakjaForrás: AFP/2017 Getty Images/Dave Kotinsky

A netes önjelölt kritikusokat megosztotta a reklám, ahogy az lenni szokott: egyesek szerint nincs szükség erre a fajta drága magamutogatásra, csak a termének kell jónak lennie, mások szerint végre egy olyan kisfilm tört be a piacra, aminek művészi értéke is van. Bármelyik oldal mellett is döntenek, egy biztos, egy étel vagy konyak ízjegyeit – fűszerességét, csokoládés- vagy éppen fás jegyeit nem keltették még úgy életre, mint a legendás rendező tette.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek