A badacsonyi borvidék New York-ba költözik

A New York Palotába költözik a badacsonyi borvidék és annak legkedvesebb települései, szállás-, program- és vendéglátóhelyei, szolgáltatásai, kézműves termelői, gasztronómiai finomságai és persze borai egy estére, egészen pontosan március 9-re.

Forrás: pixabay.com

A Balaton-felvidék egyik legismertebb borvidékén a talaj és a napfény, a Balaton víztükre és a mediterrán jellegű éghajlat, jellegzetes karakterű borok készítését teszi lehetővé. De a finom borok mellett a borvidék élményeket, programlehetőségeket is nyújt, legyen szó őszi-téli, vagy nyári eseményekről – olvasható a kostolo.badacsony.com oldalon.

Forrás: Badacsony Régió Tourinform / facebook.com

A szombati rendezvényen ezt a kínálatot ismerhetik meg a borkedvelő látogatók 16 óra után. Az igazi ínyencek számára két mesterkurzus is látogatható lesz. Az elsőt 16 órától Dr. Fiáth Attila tartja a Badacsonyi "Hegylakókról", a másodikat pedig Wolf András, a Salon Étterem és New York Kávéház executive chef-je vezeti, és a badacsonyi borok, valamint a kenyér kapcsolatáról mesél majd.

A rendezvényre többféle jegy is váltható, de az elővételes alapjegy 6 900 forint, a helyszínen korlátozott számban váltott belépő pedig 8 900 forint. Aki viszont mesterkurzusra is foglal jegyet, annak az alapjegy 5 900 Ft-ba kerül!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek