Piaccal és gasztro udvarral várják a látogatókat a Mentes Feszten

Az egészségtudatos életmód köré szerveznek rendezvényt Mentes Feszt néven február 23-án és 24-én az ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aulájában, ahol kiállításokkal, szakmai előadásokkal, kispiaccal, gasztro udvarral és a mentes táplálkozással kapcsolatos hasznos tudnivalókkal várják a látogatókat.

Mentesen is lehet finoman étkezniForrás: pixabay.com

A szervezők egy olyan kétnapos, színes, de egyben szakmai fesztivált hívtak életre, ahol minden egészségtudatos ember megtalálhatja a számára legideálisabb étrendet. A főcél az volt, hogy minden ételallergiás szabadon és bátran megkóstolhassa a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Mentes Feszt / facebook.com

A fesztivál 2 szinten, több mint 1000 négyzetméteren vonultatja fel a "mentes" irányzatok legnevesebb szereplőit. A rendezvényen debütál majd a Mentes cég glutén-, laktóz-, és hozzáadott cukormentes kürtőskalácsa, de kint lesz többekkel együtt a Kitchy Design is, mely zöld innovációkkal, lebomló termékkel és sok praktikus tanáccsal érkezik. Napi- vagy kétnapra szóló jegyekebelépőt egy főre 1500 forinttól lehet még vásárolni az esemény Facebook-oldalán keresztül.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek