Borvacsora és kaszinó is várja a Magyar Borok Bálján

Az évente megrendezett bál célja, hogy a szórakozás mellett, közelebbről is megismertesse a magas minőségű magyar borokat a vendégekkel; mindezt méltó környezetben, idén is a Corinthia Hotel Budapest termeiben. Az eseményen, melyet február 16-án tartanak, a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplői mellett a legjobb magyar borászok is képviseltetik magukat.

A 2018-as Magyar Borok BáljaForrás: David Bacsa | david.bacsa@gmail.com/Magyar Borok Bálja Facebook

A Magyar Borok Báljának egyik fénypontja a 19 órakor felszolgált, szakmai hozzáértéssel és kiemelt figyelemmel elkészített borvacsora, mely hagyományosan, egy ötfogásos vacsorát jelent, amit a speciális borsorhoz komponálnak. Az idei menüsor készítői a Caviar & Bull Budapest Étterem konyhafőnöke Marvin Gauci, a Corinthia Hotel Brasserie & Atrium konyhafőnöke Bolyki Péter, és a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő séfje Majoros Zsolt – olvasható a Borbál.hu oldalon.

Forrás: Magyar Borok Bálja / Facebook

A bál másik fontos programpontja a 20 órakor megnyíló kóstolótér, ami a beszélgetések és ismerkedések színtere, illetve ahogy azt a neve is mutatja, 100 kiváló bor kóstolási helye is. A kiállítótérben ételkülönlegességek, hangulatos zene és még egy kaszinó is várja a vendégeket.

Forrás: Magyar Borok Bálja / Facebook

A vacsora alatt Farkas Sándor zongorista játszik majd, a bál idejére pedig meghívták Miklósa Erikát, Király Viktort, a Kollagi Show&Dance csoportot, a Group'n'Swing zenekart, illetve Suri Imre DJ-t és producert, a Jazzy Rádió alapítóját. A bál háziasszonya Ördög Nóra lesz. A jegyek 40 000 forinttól kaphatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek