Leállt az amerikai kormányzat, de a sörfőzdék összefogtak

Egy helyi, észak-karolinai tévéadó oldalán, a WECT.com-on jelent meg a hír, hogy új segítő kezet kaptak az amerikai közalkalmazottak. Ők most nagyot szívnak, hisz a demokraták-republikánus viták miatt hetek óta áll az amerikai kormányzat, nem jönnek a fizetések. Ez érinti a Parti Őrség szervezetét is, ezért a Cape Fear Craft Beer Alliance sörfőzőszövetség segítő kezet nyújtott.

Sörfőzdéikben, boltjaikban és kocsmáikban is lehet ajándékkártyákat venni és pénzadományokat otthagyni, amit ők a Parti Őrség fizetés nélkül maradt alkalmazottainak továbbítanak. Most épp hosszú hétvége van az Egyesült Államokban, az akció ezen a három napon át tart.

.Forrás: Cape Fear Craft Beer Alliance/Facebook

„Fantasztikus érzés segíteni a Parti Őrségen” – lelkendezett Chris Sawyer, Good Hoping Brewing nevű hely pultosa és sörfőzője. Hozzátette, az ő történetükben mindig is benne volt, hogy segítettek annak, akinek tudtak.

Amúgy a kormányzati leállás a sörfőzdéket is érinti. Akik új sört főztek, azoknak hatósági engedély kell, mielőtt piacra dobnák azt. Azonban az észak-karolinai alkohol- és dohányügyi hivatal is zárva van a leállás miatt, így a tervezett márciusi sörbemutatás is befuccsolhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek