Még lehet jegyet venni a Winterfestre, ahol a csapból is sör folyik

Még van lehetőség napijegyet venni a Winterfest Budapestre, a város legnagyobb téli sörünnepére, melyet a Duna Palota falai közt tartanak 2019. január 18 és 19-én, pénteken 16, szombaton pedig 12 órától. A vendégtérben mindkét nap hazai és nemzetközi sörfőzdék, szakmai előadások, workshopok, koncertek, illetve neves éttermek sör-étel párosításai várják a látogatókat. Az idei eseményre a kiállítók kifejezetten a téli időszakra készített sörökkel nevezhettek, illetve olyanokkal, melyekhez a meghívott éttermek ételkompozíciókat párosíthattak.

Forrás: shutterstock.com/ Master1305

Programok terén mindkét nap hallgathatnak majd egy kis autentikus sramli és sváb muzsikát, lesz esténként retro party, a szombati előadások szempontjából pedig szó lesz a sör történelméről érdekességekkel, az otthoni sörfőzés titkairól, illetve a hazai sörfőzdék mai és jövőbeli helyzetéről nemzetközi kitekintéssel.

A magyar kézműves sörökön kívül lesznek cseh sörök, japán és kínai sörök; ott lesz a fesztiválon a ZIP's brewhouse pop-up konyhája, a Kicsi Zsó- Bodrog Szmóker BBQ, az Osztigabár, a Delibox különleges húsfélék és a Tepertőbár is.

Jegyeket lehet még kapni a Duna Palota 307- es irodájában minden hétköznap 9.00- 17.00 óra között, illetve a mozgó jegyirodákból Budapesten. További információkat a Winterfest Budapest Facebook oldalán találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek