Egy igazi fiesta spanyol borokkal Budapesten

A Fiesta de Vino kiállításokkal, beszélgetésekkel, kóstolókkal és spanyol bár hangulattal 2019. május 3-án nyitja meg kapuit, a piros-sárga színbe öltözött Duna Palotában. Az Espana kiállítótérben 70 spanyol borászat borainak kóstolása zajlik majd 12 órától egészen 21 óráig. A teremben a boroktól távolabb a Duna Palota és a Pata Negra éttermek jóvoltából finom tapaszok – apró spanyol ihletésű falatok – várják a vendégeket. A kiállított borokról a borász vagy a pincészet szakértő képviselője mesél majd angolul, vagy tolmács segítségével spanyolul - olvasható a rendezvény hivatalos oldalán.

Forrás: shutterstock.com

A Madrid előadóteremben napközben korlátozott férőhelyű (körülbelül 50 fő) előadásokat tartanak, melyekre külön belépőjegyet kell váltani, a jegyértékesítés január 31-én kezdődik. Még nem teljes a lista, de a kóstolással egybekötött előadásokon már biztos hallhatnak majd a toplisták élén álló csúcsborokról, arról hogy miként kell párosítani a spanyol borokat és ételeket, illetve 8 tételes vakteszt is lesz, ahol tesztelhetik tudásukat a szőlőfajták terén.

A rendezvény szervezője a Vino Castillo borkereskedés, helyszíne pedig a budapesti Duna Palota. Belépők már „early bird" kedvezménnyel is kaphatók, mindössze 9900 Ft-ért, az előadásokra plusz jegyet kell vásárolni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek