A királynő evett már pizzát?

Hercegné nemrég ellátogatott a King Henry's Walk Garden-ba, mely London Islingot negyedében található. A díjnyertes parkot, ahol piknikező hely, fűszernövény kertek, virágoskertek, gyümölcsfák és szabadtéri kemencék, grillező helyek is vannak a helyi lakosok, kertészek és mesteremberek készítették a helyi lakosoknak. Ebben a közösségi kertben rendeztek pizza készítést és sütést gyerekeknek; a munkába pedig a hercegné is besegített – olvasható  a delish.com oldalán.

A videóra vett beszélgetés nagyon témába vágóan indult. Kate megkérdezte a kicsiket milyen feltéteket szeretnek a pizzájukon – kiütéssel győzött a paradicsomszós és a mozzarella. Aztán egy kislány feltette az amúgy királyi oldalról nézve érdekes kérdést, „Evett a királynő valaha is pizzát?"

Bár a válasz valószínűleg igen, egyszer Erzsébet királynő is megkóstolta a világ egyik legismertebb ételét, de Kate igen diplomatikusan válaszolt: „Tudod ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom pontosan, de legközelebb mindenképpen megkérdezem tőle."

Forrás: pixabay.com

A királyi családban egyébként van jó néhány szabály az ételek és étkezés terén, így például mivel a királyné nem szereti a tészta ételeket, az általa összeállított menükön nincs tészta. Nem fogyasztanak tengergyümölcseit, mert az esetleges ételmérgezéshez vezethet. Hivatalos találkozón a királyi család tagjai nem utasíthatnak vissza ételt, de semmilyen ajándékba kapott süteményt nem fogadhatnak el. A protokoll miatt pedig semmiben nem lehet fokhagyma. Szóval ha valaha is kóstolt pizzát a királynő, biztos nem volt rajta fokhagyma.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek