A Family Guy sorozat bárja tényleg létezik, legalábbis egy ideig

Texas államban 2018-ban egyre-másra bukkantak fel a Simpsons sorozat karaktereit és helyszíneit alapul vevő italok, ételek és bárok. A rajongók halloween idején beülhettek Moe Bárjába Austin városában, ehettek Krusty burgert és kortyolhattak Moe titkos koktéljából is.

A Részeg Kagyló a rajzfilmbenForrás: wikipedia.org

Dallas városa azonban tovább lépett, és egy másik rajzfilmnek is emléket állított. A városban pop-up jelleggel megnyitott ugyanis a Family Guy sorozat bárja, A Részeg Kagyló (The Drunken Clam) – írta a foodandwine.com oldal.

A kitalált ivó, a Whip nevű szórakozóhelyen nyitott meg arra az időre, amíg előkészítik a régóta fennálló bár átalakítását. A tulajdonos szerint ez csak egy kis móka, mielőtt 2019. február 2-án egy időre bezárnak. A Whip egy mindig hangos, pörgős, zenés-táncos hely volt, ami nagy ellentettje a rajzfilmben látható Részeg Kagylónak, ami egy puritán, semmitmondó kocsma.

Ezzel szemben a pop-up bár jelenleg tele van Family Guy relikviákkal, fotókkal, falfestményekkel, van tematikus menü és még egy vicces fotófülkét is beszereltek a tulajdonosok. A Részeg Kagyló szerdától szombatig, este 18-tól hajnali 2-ig tart nyitva, és 2019. február 2-án átadja a helyet az átalakításoknak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek