Kézműves vásár és gyerekprogramok is lesznek a hétvégén az Etyeki Pikniken

Kulturális és gasztronómiai programokkal várják a vendégeket szombaton és vasárnap az Őszi Etyeki Pikniken.

Rókusfalvy Pál, a piknik főszervezője szerint ritkán volt példa arra, hogy a piknik ennyire összeért volna a szürettel. A látogatók számára ez az időzítés lehetőséget teremt arra, hogy megnézhessék, mi is történik valójában ilyenkor. 

Hívogató pince EtyekenForrás: Facebook

Az idei szüretről elmondta, hogy jó minőségű, az előző évhez képest 10-15 százalékkal nagyobb mennyiségű termés lesz. Hozzátette, hogy egyre több pince jelenik meg az Etyeki Pikniken, és a gasztrosétány is folyamatosan bővül.

A szervezők az etyeki újhegyi pincesoron megrendezett piknikre a gazdag gasztronómiai kínálat és a kulturális programok mellett kézműves vásárral és gyermekprogramokkal is készülnek.

Rókusfalvy Pál a programok között említette a Kutyaovit, ahol a gyerekek kiskutyákkal játszhatnak, kézműves foglalkozásokon, köztük pólófestésen vehetnek részt, és népi játszótér is várja őket. Óránként indul majd szőlőtúrá, lehet csokit kóstolni a Gingalló csokiműhelynél, és különlegességnek ígérkezik a Gombai pincészet szablyás pezsgőkóstolása is. A zenéről többek között a Cimbali Band gondoskodik.

További részleteket a rendezvény közösségi oldalán talál, vagy töltse le okostelefonjára az e-tyek alkalmazást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek