Megújultak a Gere borok

Új fejezetet nyitott három évtizedes történetében a Gere Pincészet: megújította arculatát. Ez a borászat megjelenésének minden elemét érinti, így például a címkéket, a csomagolóanyagokat, és rendhagyó módon magát a nevet is. A borok ugyanis az "A. Gere" nevet viselik a jövőben.

A megújulás nem azonnal válik láthatóvá, mert mindig csak az új évjáratok kapnak új címkéket. A teljes paletta így előreláthatólag fél év múlva cserélődik le és válik elérhetővé országszerte.

A pincészet alapborai így mutatnak majd a jövőbenForrás: Gere Pincészet

Ahogyan Gere Attila borász elmondta: "A borászat hagyománya már a hetedik generációt öleli fel családunkban, és ez a folytonosság különösen markánsan jelenik meg azáltal, hogy a lányom, Andrea és a fiam, Attila is aktívan bekapcsolódott a pincészet munkájába. Az új név ennek szellemében egyidejűleg jelöl engem és őket is."

A nagyborok pedig ígyForrás: Gere Pincészet

A 17 tételből álló borsor a javaslatuknak megfelelően átrendeződött: koherensebb lett és a Weninger & Gere márka beolvadásával egyszerűsödött. (Ez a változás természetesen nem érinti a Franz Weningerrel és családjával való üzleti kapcsolatot és barátságot.) A borok kategóriái is (alap-, közép-, és csúcsborok) egyértelműen nyomon követhetők a külső megjelenésben, a korábbinál jobban elkülönülnek egymástól.

A Premium borokat erről a dizájnról ismerhetjük fel majdForrás: Gere Pincészet

Ezenkívül megújult külsővel köszönnek vissza az üzletek polcain a márka díszdobozai és más termékeinek, mint a szőlőmagolajnak a csomagolása is. A pincészet a megújulás terén nem csak a termékekre fókuszált: 2017 óta boraikat Villányban járva mediterrán udvarházban kóstolhatjuk.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek