Ezek az ország legjobb boros helyei

Az ország legjobb borbárjait és boros szolgáltatásait már kiválasztotta a borszakma, de a zsűri jelöltjeiből a közönség szavazhatja meg a kategóriagyőztest. A lista megmutatja, melyik étteremben van a legjobb borlap, melyik borbáré a legjobb kínálat, és hol vannak a legjobb boros szálláshelyek - írják közleményükben a VinCE Budapest Wine Show szervezői.

Carpe Diem BorbárForrás: VinCE Budapest Wine Show

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a Fricska Gastropub jeleskedik. A VinCE Awards nevezettjeit a 16 tagból álló szakmai zsűri választotta ki, és hogy kik nyernek, azt a nagyközönség döntheti el az április 2-ig tartó szavazáson. A szakmai zsűri tagjai között többségben ismert hazai és külföldi borszakírók, sommelier-k szerepelnek, mint Kristian Kielmayer, Herczeg Ágnes vagy Csapody Balázs, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja.

Drop Shop BorbárForrás: VinCE Budapest Wine Show

A VinCE Awards díjátadó gálát idén április 5-én rendezik meg a Várkert Bazárban, a legjobb borral kapcsolatos helyeket és szolgáltatásokat nyolc kategóriában díjazzák. Szavazni lehet többek között a legjobb borlappal rendelkező étteremre, a legjobb boros szálláshelyre és a legjobb borbárra, de díjazzák 2018 legjobb borbeszerzőjét is. Szavazni itt lehet.

Kadarka BárForrás: VinCE Budapest Wine Show
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek