Szeptembertől kapható a folyékony hús

    Szeptembertől kapható a folyékony hús

    Peter Klassen három évet és csaknem egymillió eurót invesztált abba, hogy feltalálja a húsból készült italt, amelyet idén szeptemberben dob piacra - írja a Dining Guide. A terméket elsősorban olyan embereknek szánja, akik sokat vannak úton, nehéz fizikai munkát végeznek, sportolnak vagy túráznak.

    A hústartalmú italt a tervek szerint élelmiszerüzletekben és benzinkutakon lehet majd kapni, háromféle ízbenben: egy csirkehúsos „Poulet Royal" néven, valamint két marhahúsos „Bucher Beef" és „Beef Bombay" fantázianévvel. A német vállalkozó hazáján kívül Franciaországban, Belgiumban és Luxemburgban is talált már magának viszonteladókat. A tervek szerint heti tízezer üveggel kezdi meg a termelést, de ezt a mennyiséget a közeljövőben akár meg is háromszorozná.

    Az ötletgazda tisztában van vele, hogy a folyékony halmazállapotú hús nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a gyorsétkezdék, és az úton-útfélen kapható elviteles csemegék világában nem annyira ördögtől való egy kutyafuttában is fogyasztható húsital.

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!