Szeptembertől kapható a folyékony hús

Szeptembertől kapható a folyékony hús

Peter Klassen három évet és csaknem egymillió eurót invesztált abba, hogy feltalálja a húsból készült italt, amelyet idén szeptemberben dob piacra - írja a Dining Guide. A terméket elsősorban olyan embereknek szánja, akik sokat vannak úton, nehéz fizikai munkát végeznek, sportolnak vagy túráznak.

A hústartalmú italt a tervek szerint élelmiszerüzletekben és benzinkutakon lehet majd kapni, háromféle ízbenben: egy csirkehúsos „Poulet Royal" néven, valamint két marhahúsos „Bucher Beef" és „Beef Bombay" fantázianévvel. A német vállalkozó hazáján kívül Franciaországban, Belgiumban és Luxemburgban is talált már magának viszonteladókat. A tervek szerint heti tízezer üveggel kezdi meg a termelést, de ezt a mennyiséget a közeljövőben akár meg is háromszorozná.

Az ötletgazda tisztában van vele, hogy a folyékony halmazállapotú hús nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a gyorsétkezdék, és az úton-útfélen kapható elviteles csemegék világában nem annyira ördögtől való egy kutyafuttában is fogyasztható húsital.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek