Ingyenes csokoládékarnevált rendeznek Pécsett

Ingyenes csokoládékarnevált rendeznek Pécsett

2017-ben már ötödjére rendeznek csokoládékarnevált Pécsett, olvasható a fesztivál helyszínéül szolgáló Zsolnay-negyed honlapján. A február 4-én és 5-én tartott eseményre a belépés ingyenes, a szakmai programok viszont regisztrációhoz kötöttek, ezt érdemes minél előbb megtenni itt.

NyammFotó: Kathryn Scott Osler / Getty Images Hungary

 A gyerekeket csokis játékokkal várják, a felnőtteket pedig szakmai előadásokkal várják. Díjnyertes csokoládékészítő, csokiblogger, dietetikus és kutatásfejlesztési szakember osztják meg gondolataikat a legnépszerűbb édesség, a csokoládé aktuális kérdéseiről. A karnevál kiemelt témája a csokoládé és a 3D kapcsolata, így a kiemelt vendég a 650 éves Pécsi Tudományegyetem 3D projektje, amelyet a Kemence Galéria kiállításán keresztül, valamint a helyszínen működő 3D-s nyomtató által ismerhetnek meg a látogatók.

"Bonbonkészítési bemutatót tartanak a Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskola növendékei naponta több alkalommal, és ami elkészült, azt a publikum el is fogyaszthatja. Minden gyermek látogató kap lenyalogatható csokoládés smiley-t az arcára vagy a kezére" – írja a Zsolnaynegyed.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek