Heti hat napot gyakorol a szakácsverseny világdöntőjére Széll Tamás csapata

    Heti hat napot gyakorol a szakácsverseny világdöntőjére Széll Tamás csapata

    A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és tányérelemeiben a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 24-25-i lyoni világdöntőjén – adta hírül az MTI.

    A magyar csapat a májusi budapesti Európa-bajnokság után pihenőt tartott, szeptember eleje óta azonban már zajlik az intenzív felkészülés az egyik fogás alapanyagával, a bresse-i csirkével, mely különleges előkészítést igényel, és amelyet a 30 évvel ezelőtti döntő emlékére választottak ismét a bírák. Második ételként rendhagyó módon vegán fogást kell elkészíteni, melyhez tejet és tojást sem használhatnak a csapatok.

    A magyar csapat tagjai: Szulló Szabina, Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Vomberg Frigyes, Szabó KevinFotó: Szigetváry Zsolt / MTI

     A magyar csapat nagy reményekkel indulhat: mint Széll Tamás séf a mai sajtótájékoztatón elmondta: a 2013-ban első magyar versenyzőként elért tizedik helyéhez képest legalább öt helyet szeretne előrelépni.

    http://travelo.hu/bor/2016/05/12/szell_tamas_nyerte_a_bocuse_d_or_europai_dontojet/

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!