Ingyen kóstolhat fagyit a bécsi fagylaltfesztiválon

Fagylaltkülönlegességek, street food, napsütés és jó hangulat várja a látogatókat a Hofburg melletti gyepen, ahol ezen a hétvégén tartják Bécs első fagylaltfesztiválját.

A város első alkalommal rendezi meg az Ice Cream Festivalt a császári család egykori magánparkjában, Burggartenben, ahol a bécsi fagylaltozók krémje kínálja majd különleges nyalánkságait augusztus 6-án és 7-én. Összesen tizennégy neves osztrák és német fagylaltüzem, köztük a különleges, vagy éppen meghökkentő ízű fagylaltjairól ismert Schelato, a Zuckero, a Bettys Eiszauber, a SUCKIT Frozen Cocktails, Sweet Hell Eissalon és a Kurt - Pure Frozen Yogurt finomságaiból is válogathatnak majd az édesszájúak. De lesznek vegán, laktóz- és cukormentes fagylaltok is a fesztiválon.

A fagylaltkülönlegességek mellett jégkoktélok, gofri és sokféle street food várja a kóstolgatni vágyókat. A szervezők a családosokra is gondoltak, és a nagy melegre való tekintettel a kialakítottak egy gyermekpancsolót, ahol a kicsik játszhatnak és hűsölhetnek. A fesztivál ingyenes, mostanra több mint tízezren jelezték részvételüket a Facebookon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek