Panorámás grillpartit rendez a Gellért Hotel sörözője

  Kerti partit rendez július 8-án és 9-én a Gellért Hotel. Ütős kézműves sörökkel, borokkal, grillételekkel és ázsiai ízekkel készülnek. A belépés díjtalan.

  Július 8-án és 9-én Budapest egyik legszebb teraszára költözik a grill 'n' chill hangulat. Az ország legmenőbb kerti partiján olyan konyhákkal találkozhat, mint a Céltorony sportbisztró grill- és barbecue ételei, faszénparázs fölött sütött húsai, a pozitív energiát sugárzó Funky Pho dél-vietnámi ízei, a Kollázs Food Truck magyar-francia fúziós konyha rusztikus brasserie fogásai és a Steamboo, Szabó Győző színművész saját fejlesztésű gőzgolyói.

  A megújulása óta sörkonyhára szakosodott Gellért Söröző olyan ételeket vonultat fel, mint a malacpofás bruschetta. Aki nem mer kockáztatni, új ízekkel kísérletezni, annak is lesz lehetősége csillapítani az éhségét klasszikus streetfood ételekkel, hot-dogokkal és mini gourmet hamburgerekkel. A nagy hőségben pedig a hideg levesekkel és jéghideg csapolt sörökkel várják az enyhülésre vágyó érdeklődőket.

  A létező legfinomabb kézműves sörkülönlegességeket a sörforradalom mekkája, az Élesztő hűti be erre az alkalomra, de válogatott kézműves borokat is ihat majd.

  További részleteket a Gellért Söröző honlapján talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!