Világutazós, kajás álommunkát hirdet a Netflix

A Netflix netes tartalomszolgáltató Chef's Table gasztro-dokumentumsorozata hivatásos instagrammert keres, aki járja a világot, fotóz és érdekességeket tesz közzé.

 Az állást a Netflix Chef's Table gasztro-dokumentumsorozata hirdette meg. A stáb hivatalos instagramozót keres, aki velük együtt járja a világot, és kulisszatitkokat és egyéb érdekességeket tesz közzé az utóbbi évek egyik legjobb tévés gasztrosorozatának Instagram-oldalán, írja a Dining Guide.

Fotó: mychefstable.netflix.com


Az álompozícióhoz tartozó feladatkörök: beutazni a világot, a legjobb Michelin-csillagos helyeken enni (na jó, belefér egy-egy nemcsillagos étterem is), és még csak kritikát sem kell írni róla, csupán Instagramon dokumentálni az élményeket,

A zseniális Chef's Table olyan kaliberű séfeket mutat be – ráadásul gyönyörű fényképezéssel –, mint Massimo Bottura, Alex Atala vagy Dan Barber.

Az állásra sajnos csak dél-Kelet-Ázsiai lakosok (egészen konkrétan: Japán, Thaiföld, Korea, Hong Kong Tajvan, India, Vietnam, Laosz, stb.) jelentkezhetnek, írja a Világevő blog. Feltétel még a 21. életév betöltése, az Instagram-fiók és a képek készítésére alkalmas eszköz, természetesen. A befutót a beküldött ételfotók alapján választják ki.

Álommunkát Magyarországot is hirdettek, méghozzá a Magyar Turisztikai Ügynökség nemrég havi egymilliós fizetéssel keresett riportert. A cél az, hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni. A kiválasztott pályázónak az a dolga, hogy végigbulizza a nyarat, mindenhonnan bejelentkezzen, majd megossza a véleményét másokkal az online felületeken.

Szállást, étkezést és belépőket is kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal – amire nagy szüksége lesz, ugyanis legalább 25 eseményre kell majd ellátogatnia a Balaton száguldó riporterének.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek