Főzhet, ihat és evezhet is az idén Erdőbényén

  4 nap alatt mintegy 40 koncert, számos gasztronómiai élmény, gyermekprogram és túra várja a látogatókat 2016. augusztus 11. és 14. között, a 8. Bor, mámor. Bénye fesztiválon a Tokaj-hegyaljai faluban, Erdőbényén.

  A Bor, mámor... Bénye most még erősebb felhozatallal készül, és a megszokott festői környezetben kínál minőségi kikapcsolódást: sokszínű kulturális előadások, egyedülálló gasztronómiai élmények, kerékpár- és evezőtúrák biztosítják, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a szórakozást.

  Fotó: Bor, mámor, Bénye

  A fesztivál különlegessége, hogy a koncerteknek, borkóstolóknak, workshopoknak Erdőbénye kertjei adnak otthont. A páratlan szépségű táj ódon házaival, meredek utcáival, patakjaival szeretettel várja a látogatókat, akik egyedül, kettesben, baráti társasággal, de akár családdal is érkezhetnek, hiszen a szervezők a gyerekekre is gondoltak a programok kialakításánál.

  A borokat olyan pincészetek kínálják, mint az Ábrahám, a Béres, vagy a Homonna, ezekhez többek között az Anyukám Mondta, a Dűlő Étterem, Fűszeres Eszter, a Gigerli és a Sárga Borház főz. A fellépők között szerepel a Kiscsillag, a Kerekes Band, a Dresch Mihály quartett, Pátkai Rozina, a Jónás Vera Experiment és az Ethnofil, ezenkívül evezős-, bringa- és madarásztúrák, főzőtanfolyamok és előadások is lesznek.

  További információt itt talál!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!