Alkoholgőzös pezsgés a boglári platánok alatt

  Alkoholgőzös pezsgés a boglári platánok alatt

  Szakítunk a hagyományokkal, és könnyed, fiatalos, vidám, napfényes, strandos balatoni fesztiválhangulatra kapcsolunk, amiről a sport- és szabadidős programok, neves fellépők, és a dél-balatoni borászatok legjobb borai és pezsgői gondoskodnak. Mert ugye a pezsgők, a gyöngyöző-, habzóborok, és a rozék a nyár nélkülözhetetlen kellékei - csábítják a 2. Parti Pezsgés fesztivál szervezői a látogatókat a balatonboglári Platán sétányra július 8. és 10. között.

  A fesztiválozók a napközbeni strandolás mellett számos programon és játékban vehetnek részt. Lesz óriási élő csocsó, buborékfoci, biliárdfoci és fröccspong, de lehet majd szabadulni rejtélyeket őrző szobából is. Esténként pedig mindenki koncerteken adhatja le a felesleges energiáját.

  A dél-balatoni borászatok közül standot állít fel a BB, a Bujdosó Szőlőbirtok, a Buzás Szőlőbirtok, a Garamvári Szőlőbirtok, a Gutman Borpince, a Hujber Pince, az Ikon Borászat és a Kalász Pince, de ott lesz majd a Katona Borház, a Koltai Pincészet, a Konyári Pince, a Kristinus Borbirtok és a Légli Szőlőbirtok, miközben a Miklós Pince, az Országh Pince, a Pócz Pincészet, a Rádpuszta Szőlőbirtok, a Szentpály Pincészet és a Várszegi Pince is kóstolásra kínálja majd tételeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!