Akciós túrát hirdetett néhány fővárosi cukrászda

Összefogtak Budapest újhullámos cukrászdái, és meghirdették a Budapest Cake Tourát (BCT), amelynek lényege, hogy egymáshoz küldik a vásárlóikat.

  

Forrás: Travelo

A túra során hat cukrászda kínálatával lehet megismerkedni, majd a végén mindenki visszalátogathat a kedvencébe, ahol vendégül látják egy süteményre - írja a Dining Guide.

Egy kártyával lehet majd végigjárni a hat résztvevő cukrászdát, mindenhol egy süteményt kell enni, és ha megvan mind a hat hely, irány vissza a kedvenc helyünk, ahol vendégül látnak egy süteményre. A bérlet 2016-ra érvényes, és péntektől váltható az alább felsorolt cukrászdákban.

Borogdai Bea az ötlet kitalálója és egyben a Dynamo kerékpárkölcsönző és cukrászda tulajdonosa a lapnak elmondta, hogy a cukrászdák megkeresésénél csak olyan helyek jöhettek számításba, ahol igazán lelkesedésből sütnek, ahol a minőségi alapanyag, az igényesség és a jóízű sütemények az elsődlegesek. Bár az akcióban mind a hat cukrászda az újhullámosok közé tartozik, mindegyik más profilú. Van, amelyik házias, van, amelyik a francia stílust követi, de van olyan is, ahol ezek keverednek.

A cukrászdatúra állomásai:
- Chez Dodo – Szalai Dóri macaron manufaktúrája
- Dynamo bake&bike – Borogdai Bea biciklis reggelizőhelye, ami egyszerre kerékpárkölcsönző és süteményező, ahol édes reggelit és tortákat is készítenek
- Édesem – Márk Szonja házias süteményes helye
- Édes Sári – Naszádi Sára cukrászdája
- ÉdességLabor – Három fiatal lány cukrászdája
- Zazzi – Francia stílusú cukrászda
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek