Éttermet nyit Budapest legendás burgerezője

  Éttermet nyit nyár elején a legendás burgereiről ismert Zing csapata az 5. kerületben. A gyorséttermek és a hagyományos éttermek előnyeit akarják ötvözni.

   

  Az elsők között gurultak ki valódi food truck-kal, és a Gozsdus négy kerék mellett állandósították magukat a Király utcában. Most pedig egy olyan vendéglátóhelyet nyitnak, ahol a gyorséttermek és a hagyományos éttermek előnyeit próbálják ötvözni (fast casual), írja a Dining Guide.

  Fotó: Zing Burger


  A gasztronómiai portál Susánszky Ádámot, a Zing egyik tulajdonosát idézi: „Egyszerűen elkészítve, de nagyon pontosan betartva a technológiát, és nagyon jó alapanyagból" készülnek majd a Zing új kirendeltségében az ételek. Ez azt is jelenti, hogy elkanyarodnának a fő csapásiránynak számító burgertől, de a marha megmaradna főszereplőnek. Ezt kiegészítené egy jó brunch szombat és vasárnap délben, illetve egy komoly amerikai-ausztrál paleo-quinoa reggeli. Lesz kávé, házi süti és természetesen smoothie is.

  A nyitást május-június környékére tervezik, a helyszín pedig az 5. kerületi Bank negyed lesz.

  A Zing Burger Track először 2013 nyarán tűnt fel Magyarország nagy fesztiváljain. Később megnyílt a a Gozsdu udvarban az üzletük, a Zing Rescue Team pedig a Kazinczy utcai Karavánban rendel. Kínálatukbak burgerek (deluxe, chili, guitar hero, ez utóbbi a ruhára fröccsent szószt eltávolító mozdulatról kapta a nevét), igazi házi burgonya, általuk darált húsok, házi szószok, csirkecsíkok, szendvicsek is szerepelnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!