Sétálójeggyel is vacsorázhat a Magyar Borok Bálján

  Százféle bor, különlegesen elegáns környezetben, három fogásos, állófogadásos vacsora és a táncparkett is várja azokat, akik az idén debütáló sétálójeggyel szeretnének részt venni a Magyar Borok Bálján.

  A Magyar Borok Bálja szervezői ebben az évben lehetőséget biztosítanak azoknak, akiket mindig is vonzott a bál eleganciája, és szívesen részt vennének a rendezvényen, azonban mielőtt a teljes programra jegyet váltanának, megnéznék „kicsiben", hogy milyen a hangulat a bálon.

   

  Fotó: Magyar Borok Bálja

  Az idén bevezetett sétálójeggyel 25 ezer+áfa áron ott lehet a báli szezon meghatározó eseményén, olvasható a boraszportal.hu közleményében. A sétálójegy – a teljes árú belépőhöz hasonlóan – tartalmazza a bál 100 féle borának kóstolását az elegáns, dunai panorámás bálterem előterében, a báli vacsora utáni táncot a bálteremben (23.00-3.00 között), a welcome falatokat és pezsgőt, három fogásos vacsorát, utána pedig korlátlan ital- és ételfogyasztást a bálterem előterében és a kaszinó használatát.

  A sétálójegyek vásárlóinak minden kinti szolgáltatás ugyanúgy elérhető, mint a báli belépővel rendelkezőknek, így idén ténylegesen eddig soha sem látott lehetőség ígérkezik azoknak, akik belekóstolnának a báli környezetbe, de eddig úgy érezték, a teljes belépő túl nagy falat az első alkalommal.

  A sétálójegyek korlátozott számban kaphatók. A részletekért kattintson a Magyar Borok Bálja oldalára!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!