Megtanulhat sört csapolni és bulizhat egy jót a DreherFeszten

  Az augusztus 29-ei DreherFeszten egyedi kóstolóhelyszínek, koncertek, főzőháztúrák és erre az alkalomra főzött sörkülönlegességek várják a látogatókat. A jegy árában 6 dl sör is benne van.

  Ezúttal hétféle sört lehet majd csapolni, ezek közül öt a kereskedelemben nem kapható. Szombatra öt kóstolóhelyszínt alakítanak ki: a Rocklap sörözőben például csaknem 1100 söröshordó között lehet megízlelni a főzeteket, írja az MTI. 

  A PASO Play Covers is fellépFotó: Dreher Sörgyár Facebook-oldala

  Húsz percenként indulnak majd a sörgyártás kulisszatitkaiba betekintést nyújtó főzőháztúrák, az érdeklődők elsajátíthatják a tökéletes sörcsapolás titkát, de a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő játékokon is részt lehet majd venni.

  Fellép a feldolgozásokat játszó, vendégekkel kiegészített PASO Play Covers, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a Honeybeast, valamint olyan népszerű DJ-k, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.

  Az Örs vezér teréről ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik majd a DreherFeszt ideje alatt, az 1500 forintos belépőjegy magában foglalja három két deciliteres sör kóstolását is.

  A DreherFesztet tavaly rendezték meg először, a nyári fesztiválszezon zárásaként - mondta el a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere. Wilheim Gábor beszámolója szerint a fesztivál különlegességét az egyedi helyszín, a több mint 160 éve működő Dreher sörgyár, a nagyszerű fellépők és a csupán itt kóstolható sörkülönlegességek adják. A hidegkomlós Dreher a tavalyi DreherFeszten mutatkozott be, és akkora sikert aratott, hogy idén már a piacon is kapható - idézte fel Wilheim Gábor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!