Az ország legjobb lángosozóját keresik

Idén is meghirdette a Vénusz a szokásos nyárközepi versenyét, amelyben ismét az ország legjobb lángosát keresik. A Lángos Voks névre keresztelt verseny nyerteseire ezúttal is összesen 1500 liter napraforgó-étolaj nyeremény vár. 

Forrás: Christian Kadluba / Wikipedia

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók a weboldalon például megtalálhatják, mely régióban, hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig a legjobbnak járó címért és a Vénusz által felajánlott nyereményekért versenyezhetnek. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, de nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre. A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért ott különdíjat kap a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozó.

A verseny 2018. június 7-től augusztus 31-ig tart, szavazni kedvenc helyeinkre a www.langosvoks.hu oldalon lehet. Még a szavazók sem maradnak jutalom nélkül, közöttük öt egyedi, lángos mintás ajándékcsomagot sorsolnak ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek