Jégpalotává változott a miskolci villamos

Idén is elindult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet hetedik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói.

A szerelvény minden évben megújul, új látványelemekkel gazdagodik. Tavaly egy elvarázsolt kastély várta az utasokat, amelyben a Mikulás érkezett meseszánon. Idén viszont egy életre kelt, mozgó jégpalota nyűgözi le az utasokat Miskolcon - írja  az MVK Zrt.

A miskolci fényvillamos idei kinézeteForrás: Facebook / Miskolc és Én

A szerelvény külsejét több héten át kézzel festették, és a jégpalota hatást a készítők 3D-s látványos elemekkel fokozták. Az ünnepi hangulatot a külső világítás teszi teljessé, belül pedig igazi ezüst-fehér palota várja az utasokat. A nagy sikerű látványkandalló és az előtte lévő szép kanapé most sem hiányozhat a villamosról, ahogy a karácsonyi mesefigurák sem. A miskolci Adventi Villamos utasait hatalmas rénszarvas köszöntette tavaly, idén Adventi Vilmos és Adventi Vilma várja őket.

Az Adventi Villamos már rójja a várost és 2019. január 6-ig közlekedik Miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között. A villamos érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal használható, külön díjszabás nincs.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek