Az állatok is karácsonyoznak a Budakeszi Vadasparkban

  Az állatok is karácsonyoznak a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadasparkban a látogatóknak szervezett ünnepi programokon túl az állatokról sem feledkeznek meg a karácsonyi időszakban. December 17-én, szombaton, kis- és nagyállat is megkapja a maga ínycsiklandozó meglepetését.

  "Az állatok vajmi keveset érthetnek a karácsonyi forgatagból, annak viszont mindenképpen örülnek, ha soron kívül, extra finomságokkal egészül ki a napi menüjük. És ugyan nem beszélhetünk minden állat nevében, de a Budakeszi Vadaspark lakói a hagyományos Állatok karácsonya előtt már igencsak izgatottak szoktak lenni" – írja közleményében a vadaspark.

  A vadaspark lakói mindig örülnek a finomságoknakFotó: MiKEdesign / Indafotó

  Ilyenkor például a mosómedvéhez és az aranysakálhoz ajándékdobozban, a házi patkányokhoz pedig karácsonyfára akasztva kerülnek be a finomságok, melyeket az Állatok karácsonya apropójából szervezett szakvezetéssel egybekötve kapnak meg. A szervezett program ezután tovább halad a nagyvadakhoz, többek között a medvéhez és a nagyobb háziállatokhoz. Az állatsimogatóban pedig egy finomságokkal feldíszített karácsonyfát állítanak majd fel, melyről egész nap csemegézhetnek az állatok.

  Az Állatok karácsonyán mindenki számára elérhetők a Vadaspark ünnepi programjai: az Élő Betlehem és a bibliai állatokkal kapcsolatos szakvezetés is.

  Állatok karácsonya – részletes program
  11.00 – Állatok karácsonya szakvezetés
  13.00 – Bibliai állatok szakvezetés
  15.00 – Kisragadozó látványetetés
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!