Nem tudja, mit tegyen a fa alá? Ajándékozzon mosómedvét!

  Nem tudja, mit tegyen a fa alá? Ajándékozzon mosómedvét!

   

  Ha természetközeli és élményalapú ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket mégpedig úgy, hogy közben a hazai természetvédelem ügyét is támogatják, akkor az alábbi néhány sor önöknek szól.

  A vadaspark bejárata előtt hétvégenként élő betlehemmel várják a látogatókatFotó: Surányi Linda / Budakeszi Vadaspark

  Mert bár sokan szeretnének, a legtöbben helyhiány miatt nem tudnak állattulajdonossá válni, miközben az állattartás komoly felelősséggel is jár. Számukra lehet ideális ajándékötlet a Budakeszi Vadaspark örökbefogadó oklevele, amellyel a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárulhatunk. Közel 50 faj képviselői közül lehet megtalálni a tökéletes ajándékot: a kisállatok kedvelőinek a pele, az erdei mókus, vagy egy kuvik lehet a tökéletes választás, a nagyobb állatok rajongói pedig például a barnamedve, az őstulok, a vízibivaly vagy a gímszarvasok közül válogathatnak.

  Az örökbefogadó szülő névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, ún. Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a vadasparki gondoskodó titulussal. Évente egyszer szülői értekezletre járhat, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg védencét. A nevelőszülő neve felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.

  Héderezés a mosómedve kifutóbanFotó: Surányi Linda / Budakeszi Vadaspark

  Az örökbefogadás egy évig érvényes, és minimális támogatási összege 8000 Ft/fő/állat. Aki azonban inkább az élményalapú, aktívabb ajándékokat kedveli, annak adhatunk ajándékkártyát a Budakeszi Kalandparkba vagy a park új MedvExit szabadulós játékába. Minderről bővebben a vadaspark weboldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!