Gyártson karácsonyi ajándékot a szegedi alpakáknak!

Gyártson karácsonyi ajándékot a szegedi alpakáknak!

"Nem vitás, hogy a tavasztól őszig tartó időszak számít elsősorban állatkerti szezonnak, a legtöbben ekkor keresik fel a Szegedi Vadasparkot is. Sőt, vannak, akik tévesen úgy tudják, télen nincs is nyitva az állatkert. Azonban nem csakhogy nyitva tartunk, hanem még programmal is kedveskedünk a téli látogatóinknak" – írja hírlevelében az állatkert.

Hol van az ajándékom?Fotó: Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft.

2016. december 16-án reggel kilenc és délután egy között várják azokat a családokat, óvodai, iskolai csoportokat, akik szívesen készítenének közösen ennivalót karácsonyra az itt élő állatoknak: medvéknek, szarvasoknak, kenguruknak, alpakáknak, hollóknak. Sőt, az állatkert európai részlegén, a medvekifutó mellett növő fenyőfát feldíszítve az erdei állatoknak egy különleges karácsonyfával is kedveskednek majd, olyan díszekkel ékesítve azt, amelyeket elfogyaszthatnak az év végi hideg napokon.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges a 62-542-530-as telefonszámon, illetve az info@zoo.szeged.hu címen, mert a program menetét is a jelentkezők érkezéséhez igazítják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek