Naponta 4000 kg adomány érkezik a Mikulásgyárba

Átlagosan napi négyezer kilogramm adomány érkezik az 56-osok terére, a Mikulásgyárba. A szervezők újabb parkolóhelyeket biztosítanak a hétvégi rohamra.

Hétköznap több száz, a hétvégéken pedig ezer, ezerötszáz autó is parkol néhány percet az 56-osok terén a Mikulásgyár előtt, olvasható a karitatív akció szervezőinek közleményében. Most hétvégén számítanak a legnagyobb rohamra, ezért újabb parkolóhelyeket nyitnak meg a látogatók előtt. Erre a tényre szeretnék felhívni a figyelmet azzal, hogy a gyártól nem messze parkoló néhány kocsiba, hatalmas macikat, helyeztek.

A gyárból a Magyar Posta viszi el az adományokat.

Már több autós cég is beszállt az adományok Mikulásgyárba szállításába, a hatalmas parkolónak köszönhetően, a Honda és a Nissan kelet-európai régiójáért felelős kirendeltségei, valamint a Peugeot Gablini és a Ford Petrányi vezetői is küldtek autókat a Mikulásgyárba.

A nagyobb parkolónak köszönhetően most már a magánszemélyek is bátran jöhetnek autóval. "A hétvégén mindenkinek lehet 5 perce arra, hogy megálljon a Mikulásgyár előtt és a csomagtartóból, az önkéntesek segítségével kipakolják a nehezebb adományokat is. Erre december 20-án este 9 óráig van lehetőség" - áll a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek